FastPay

Pendaptaran Fastpay Kasino

Interaksi tina judi sareng sistem kasino online dimimitian saatos anjeunna nyiptakeun akun. Sakumaha aturan, prosedur butuh sababaraha menit pikeun pangguna. Administrasi perusahaan parantos nyederhanakeun prosés pandaptaran, sahingga, ampir sadayana tiasa janten palanggan Fastpay. Pengecualian mangrupikeun pangguna anu teu umur, sareng ogé scammer anu nyiptakeun sababaraha akun pikeun nampi tawaran wilujeng sumping tina situs (multi-accounting).

Modeu demo pikeun mesin slot parantos dikembangkeun pikeun mastikeun yén situs ieu cocog sareng anjeunna. Aranjeunna aktip dina sadaya slot anu diterbitkeun. Ngagunakeun vérsi uji coba, pamuter tiasa kenal sareng spésifikasi judi sareng ngartos nyalira naha mungkin kéngingkeun kauntungan nyata tina rotasi gulungan.

Parentah léngkah-léngkah pikeun nyieun akun

Algoritma pikeun nyiptakeun akun di Fastpay Casino sagampang mungkin. √Čta kalebet l√©ngkah ieu:

  1. Buka halaman wéb resmi perusahaan. Sababaraha daérah panginten peryogi panggunaan kaca spion. Upami alat sélulér dianggo, maka sumber daya saatos log in diadaptasi kana ukuran ayeuna.

  2. Pilih bagian "pendaptaran". Dina formulir kuesioner pop-up, anjeun kedah ngeusian data pikeun otorisasina - email, nomer telepon, sandi sareng mata uang akun. Salaku tambahan, ijin dipasihkeun pikeun ilubiung dina program kasatiaan sareng janten akrab kana aturan sumberdaya.

  3. Pikeun pendaptaran di Fastpay réngsé, anjeun kedah ngalengkepan prosedur ku ngaklik tautan dina email.

  4. Saatos pamuter ngagaduhan aksés kana akun pribadi, anjeunna kedah ngeusian lapangan ku data pribadi, anu engkéna diperyogikeun pikeun verifikasi.

Di pikahareupeun, panginten diperyogikeun ngarobih detil akun Fastpay. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah buka setélan akun anjeun sareng lebetkeun inpormasi énggal. Upami sistem henteu kéngingkeun éditan, anjeun kedah ngahubungi jasa dukungan.

Detil bank ngagaduhan peranan anu penting. Salaku conto, inpormasi ngeunaan kartu anu ayeuna kedah dilebetkeun unggal-unggal dirobih ku pangguna. Upami teu kitu, pamundut ditarikna tiasa ditolak.

FastPay

Beda sareng kaseueuran tukang buku sareng kasino online, Fastpay henteu ngajantenkeun verifikasi FastPay Kasino sarat wajib pikeun palanggan na. Sakumaha aturan, perlu pikeun anu maen judi anu ngarepkeun hiji-hiji kali mayar langkung ti 2000 euro. Upami kahoyong konsumén perusahaan langkung saderhana, maka anjeun tiasa muterkeun gulungan dina slot karesep anjeun tanpa hariwang.

Salami prosés verifikasi, pangguna kedah ngirimkeun dokumén pribadi kana email jasa dukungan. Sakumaha aturan, ieu mangrupikeun scan tina paspor sareng kode idéntifikasi, ogé pernyataan kartu bank.

A pamundut pikeun verifikasi langsung ti Fastpay nampi ngan ukur upami pamaén disangka nipu atanapi ngalanggar aturan. Alesan anu saé pikeun pamundut sapertos diantarana:

  • Minoritas nu maen judi urang. Perusahaan serius ngeunaan ngaminimalkeun interaksi sareng judi pikeun pangguna di handapeun umur 18 taun. Pikeun mastikeun umur anjeun, anjeun kedah ngirim selfie sareng paspor, dimana tanggal lahir jelas katingali.

  • Multi-akuntansi. Upami sababaraha akun diidinan tina alamat IP anu sami, maka ieu tiasa janten kacurigaan serius ngeunaan tipu daya. Sababaraha gamblers khusus ngadamel rekening √©nggal pikeun nampi paket bonus wilujeng sumping. Upami palanggaran sapertos kitu parantos kabuktosan, maka akun pribadi dipeungpeuk salamina.

  • Parobihan rutin alamat IP og√© tiasa janten alesan pikeun kacurigaan tina administrasi perusahaan.

  • Ma√©n lepat. Alesan subyektif pikeun verifikasi. Salaku conto, pamuter anu meunang jumlah serius dina Fastpay tiasa yakin y√©n anjeunna kedah ngintun data engk√© pikeun mastikeun id√©ntitasna.

Solusi optimal pikeun pemula nyaéta ngaliwat verifikasi saatos réngsé pendaptaran. Prosedur na bakal ngirangan kacurigaan tina sistem, sahingga ngamungkinkeun nempatkeun bets iraha waé.

Otorisasi dina akun pribadi anjeun

Nalika akun didamel, pamuter kedah diidentipikasi dina sistem Fastpay. Kanggo ngalakukeun ieu, lebetkeun e-mail sareng kecap akses anjeun di luhur halaman utama. Pikeun mastikeun yén data ieu henteu ical, langkung saé nyeratna kana média éksternal, atanapi simpen dina mémori komputer. Nyimpen kecap akses langsung dina sistem kasino online sanés solusi anu pangsaéna, sabab ku cara ieu pamuter bakal ngirangan panyalindungan ngalawan calon penipu.

Upami kecap akses Fastpay parantos leungit atanapi kapopohokeun, anjeun kedah pencét kana "kata sandi hilap". Saatos ngeusian data anu diperyogikeun dina bentuk pop-up, anu maen judi bakal tiasa ngalebetkeun kecap akses anyar, anu bakal dianggo pikeun otorisasina di hareup.

Upami kaamanan mangrupikeun komponén penting pikeun pangguna, maka anjeunna tiasa ngaktipkeun auténtikasi dua-faktor, sahingga ngirangan kamungkinan peretasan dugi ka minimum.

Bonus pendaptaran

Pikeun palanggan Fastpay anu parantos sapuk pikeun ilubiung dina program bonus perusahaan, paket wilujeng sumping sayogi. √Čta ngandung saran ieu:

  • Bonus deposit munggaran dugi ka 100 EUR (100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT) . √Čta kudu dimeunangkeun deui dina sabulan, sareng tarohan diset√©l dina x50.

  • Bonus deposit kadua dugi ka 50 EUR (50 USD, 75 CAD, 75 AUD, 75 NZD, 500 NOK, 225 PLN, 6000 JPY, 800 ZAR, 0,005 BTC, 0,125 ETH, 0,24 BCH, 0,95 LTC, 22,000 DOGE, 58,5 USDT) - 75% tina jumlah top-up. Kaayaan dana wagering id√©ntik sareng anu dituduhkeun di luhur.

  • 100 putaran gratis anu dikirim ka pamuter dina waktos lima dinten saatos replenishment akun munggaran (20 buah per dinten).

Nolak program kasatiaan moal janten gagasan anu paling saé pikeun anu maen judi. Barina ogé, ku muterkeun reel pikeun artos tambahan, pamuter ngasilkeun kauntungan tanpa résiko bank utama.