FastPay

Регистрација на Fastpay Казино

Интеракцијата на коцкар со системот за онлајн казино започнува откако тој ќе создаде сметка. Како по правило, постапката трае неколку минути за корисникот. Администрацијата на компанијата значително го поедностави процесот на регистрација, со што скоро секој може да стане клиент на Fastpay. Исклучоци се малолетни корисници, како и измамници кои создаваат повеќе сметки за да добиваат понуди за добредојде од страницата (мулти-сметководство).

Развиени се демо-режими за слот машини за да се осигураме дека оваа страница му одговара. Тие се активни во сите објавени слотови. Користејќи ја пробната верзија, играчот може да се запознае со спецификите на коцкањето и самиот да разбере дали е можно да се добие вистински профит од ротацијата на ролните.

Чекор-по-чекор инструкции за креирање сметка

Алгоритмот за креирање сметка во казиното Fastpay е што е можно поедноставен. Ги вклучува следниве чекори:

 1. Одете на официјалната веб-страница на компанијата. Некои региони може да бараат употреба на огледала. Ако се користи мобилен уред, тогаш ресурсот по најавувањето е прилагоден на тековната големина.

 2. Изберете го делот "регистрација". На формуларот за pop-up прашалник, треба да ги пополните податоците за овластување - е-пошта, телефонски број, лозинка и валута на сметката. Дополнително, се дава согласност за учество во програмата за лојалност и запознавање со правилата на ресурсот.

 3. За да се заврши регистрацијата во Fastpay, треба да ја завршите постапката со кликнување на врската во е-поштата.

 4. Откако играчот ќе добие пристап до личната сметка, тој мора да ги пополни полињата со лични податоци, кои подоцна може да бидат потребни за проверка.

Во иднина, можеби ќе биде потребно да се променат деталите за сметката на Fastpay. За да го направите ова, треба да отидете во поставките на вашата сметка и да ги внесете новите информации. Ако системот не дозволува уредување, треба да контактирате со службата за поддршка.

Деталите на банката играат важна улога. На пример, информациите за тековната картичка мора да се внесуваат секогаш кога таа е променета од страна на корисникот. Во спротивно, барањето за повлекување може да биде одбиено.

FastPay

За разлика од повеќето обложувалници и онлајн казина, Fastpay не ја прави проверката на казиното FastPay како задолжително барање за своите клиенти. Како по правило, тоа е потребно за коцкарите кои очекуваат еднократни плаќања над 2000 евра. Ако желбите на клиентите на компанијата се поскромни, тогаш можете да ги вртите ролните во вашите омилени слотови без грижа.

За време на процесот на верификација, корисникот треба да испрати лични документи до е-поштата за услугата за поддршка. Како по правило, ова се скенирање на пасошот и кодот за идентификација, како и изјава за банкарска картичка.

Барање за верификација директно од Fastpay се добива само ако играчот е осомничен за измама или кршење на правилата. Добри причини за таквото барање вклучуваат:

 • Малцинство на коцкар. Компанијата е сериозна во врска со минимизирање на интеракцијата со коцкање за оние корисници на возраст под 18 години. За да ја потврдите вашата возраст, треба да испратите селфи со пасош, каде што јасно се гледа датумот на раѓање.

 • Мулти-сметководство. Ако неколку сметки се овластени од истата IP адреса, тогаш ова може да биде сериозно сомневање за измама. Некои коцкари специјално создаваат нови сметки за да добијат добредојден пакет бонуси. Ако таквата повреда е докажана, тогаш личната сметка е блокирана трајно.

 • Редовната промена на IP адресите исто така може да биде причина за сомневање од страна на администрацијата на компанијата.

 • Фаул игра. Субјективна причина за верификација. На пример, играч кој освоил сериозни суми во Fastpay може да биде сигурен дека треба подоцна да испрати податоци за да го потврди неговиот идентитет.

Оптималното решение за почетник е да помине низ верификација по завршувањето на регистрацијата. Постапката ќе ги намали сомневањата од системот, а со тоа ќе се овозможи да се ставаат облози во секое време.

Овластување во вашата лична сметка

Кога сметката е креирана, плеерот треба да се идентификува во системот Fastpay. За да го направите ова, внесете ја вашата е-пошта и лозинка на врвот на главната страница. За да се осигурате дека овие податоци не се изгубени, најдобро е да ги запишете на надворешни медиуми или да ги зачувате во меморијата на компјутерот. Зачувувањето на лозинката директно во системот на онлајн казино не е најдобро решение, бидејќи на овој начин играчот ќе ја намали заштитата од потенцијални измамници.

Ако лозинката за Fastpay е изгубена или заборавена, мора да кликнете на „заборавената лозинка“. Откако ги пополни потребните податоци во pop-up форма, коцкарот ќе може да внесе нова лозинка, која ќе се користи за овластување во иднина.

Ако безбедноста е важна компонента за корисникот, тогаш тој може да овозможи автентикација со два фактори, со што се намалува веројатноста за хакирање на минимум.

Бонус за регистрација

За клиентите на Fastpay кои се согласија да учествуваат во програмата за бонуси на компанијата, обезбеден е пакет за добредојде. Ги содржи следниве предлози:

 • Бонус за прв депозит до 100 EUR (100 УСД, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 БТК, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT) . Мора да се добие во рок од еден месец, а облогот е поставен на x50.

 • Бонус за втор депозит до 50 ЕУР - 75% од износот на надополнување. Условите за плаќање средства се идентични со оние наведени погоре.

 • 100 бесплатни вртења што се испраќаат до играчот во рок од пет дена по првото надополнување на сметката (20 парчиња на ден).

Одбивањето програма за лојалност нема да биде најдобра идеја за коцкар. На крајот на краиштата, со вртење на ролната за дополнителни пари, играчот прави профит без да ја ризикува главната банка.