FastPay

Regjistrimi i Fastpay Casino

Ndërveprimi i një kumarxhiu me sistemin e kazinosë në internet fillon pasi ai të krijojë një llogari. Si rregull, procedura zgjat disa minuta për përdoruesin. Administrata e ndërmarrjes ka thjeshtuar shumë procesin e regjistrimit, kështu që pothuajse të gjithë mund të bëhen klient Fastpay. Përjashtimet janë përdorues të mitur, si dhe mashtrues të cilët krijojnë llogari të shumëfishta për të marrë oferta të mirëseardhura nga faqja (shumë-kontabilitet).

Modalitetet demonstruese për makinat e fatit janë zhvilluar për t'u siguruar që kjo faqe i përshtatet atij. Ata janë aktivë në të gjitha vendet e publikuara. Duke përdorur versionin provë, lojtari mund të njihet me specifikat e lojërave të fatit dhe të kuptojë vetë nëse është e mundur të marrësh fitim real nga rrotullimi i mbështjellësve.

Udhëzime hap pas hapi për krijimin e një llogarie

Algoritmi për krijimin e një llogarie në Fastpay Casino është sa më i thjeshtë që të jetë e mundur. Ai përfshin hapat e mëposhtëm:

 1. Shkoni në faqen zyrtare të kompanisë. Disa rajone mund të kërkojnë përdorimin e pasqyrave. Nëse përdoret një pajisje e lëvizshme, atëherë burimi pas hyrjes përshtatet me madhësinë aktuale.

 2. Zgjidhni seksionin "regjistrimi". Në formularin e pyetësorit pop-up, duhet të plotësoni të dhënat për autorizim - email, numrin e telefonit, fjalëkalimin dhe monedhën e llogarisë. Për më tepër, jepet pëlqimi për të marrë pjesë në programin e besnikërisë dhe për t'u njohur me rregullat e burimit.

 3. Që regjistrimi në Fastpay të përfundojë, duhet të plotësoni procedurën duke klikuar në linkun në email.

 4. Pasi lojtari të ketë qasje në llogarinë personale, ai duhet të plotësojë fushat me të dhëna personale, të cilat më vonë mund të jenë të nevojshme për verifikim.

Në të ardhmen, mund të jetë e nevojshme të ndryshoni detajet e llogarisë Fastpay. Për ta bërë këtë, duhet të shkoni te cilësimet e llogarisë tuaj dhe të futni informacionin e ri. Nëse sistemi nuk lejon redaktimin, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes.

Detajet e bankës luajnë një rol të rëndësishëm. Për shembull, informacioni në lidhje me kartën aktuale duhet të futet sa herë që ndryshohet nga përdoruesi. Përndryshe, kërkesa për tërheqje mund të refuzohet.

FastPay

Ndryshe nga shumica e blerësve dhe kazinove në internet, Fastpay nuk e bën verifikimin e Kazinos FastPay një kërkesë të detyrueshme për klientët e saj. Si rregull, është e nevojshme për lojtarët që presin pagesa një herë më të mëdha se 2000 euro. Nëse dëshirat e klientëve të kompanisë janë më modeste, atëherë mund të rrotulloni rrotullat në vendet tuaja të preferuara pa u shqetësuar.

Gjatë procesit të verifikimit, përdoruesi duhet të dërgojë dokumente personale në emailin e shërbimit të mbështetjes. Si rregull, këto janë skanime të pasaportës dhe kodit të identifikimit, si dhe një deklaratë të kartës bankare.

Një kërkesë për verifikim direkt nga Fastpay merret vetëm nëse lojtari dyshohet për mashtrim ose shkelje të rregullave. Arsyet e mira për një kërkesë të tillë përfshijnë:

 • Minoriteti i lojtarit. Kompania Ă«shtĂ« serioze nĂ« lidhje me minimizimin e ndĂ«rveprimeve me lojĂ«rat e fatit pĂ«r ata pĂ«rdorues nĂ«n moshĂ«n 18 vjeç. PĂ«r tĂ« konfirmuar moshĂ«n tuaj, do tĂ« duhet tĂ« dĂ«rgoni njĂ« selfie me njĂ« pasaportĂ«, ku data e lindjes Ă«shtĂ« qartĂ« e dukshme.

 • Multi-kontabilitet. NĂ«se disa llogari janĂ« tĂ« autorizuara nga e njĂ«jta adresĂ« IP, atĂ«herĂ« ky mund tĂ« jetĂ« njĂ« dyshim serioz pĂ«r mashtrim. Disa lojtarĂ« tĂ« fatit krijojnĂ« posaçërisht llogari tĂ« reja nĂ« mĂ«nyrĂ« qĂ« tĂ« marrin njĂ« paketĂ« bonusi tĂ« mirĂ«seardhur. NĂ«se njĂ« shkelje e tillĂ« provohet, atĂ«herĂ« llogaria personale bllokohet pĂ«rgjithmonĂ«.

 • Ndryshimi i rregullt i adresave IP mund tĂ« jetĂ« gjithashtu njĂ« arsye pĂ«r dyshim nga ana e administratĂ«s sĂ« kompanisĂ«.

 • Shkelje e rregullave. Arsye subjektive pĂ«r verifikim. PĂ«r shembull, njĂ« lojtar i cili fitoi shuma serioze nĂ« Fastpay mund tĂ« jetĂ« i sigurt se i duhet tĂ« dĂ«rgojĂ« tĂ« dhĂ«na mĂ« vonĂ« pĂ«r tĂ« konfirmuar identitetin e tij.

Zgjidhja optimale për një fillestar është të kalojë përmes verifikimit pas përfundimit të regjistrimit. Procedura do të zvogëlojë dyshimet nga sistemi, duke bërë të mundur vendosjen e basteve në çdo kohë.

Autorizimi në llogarinë tuaj personale

Kur krijohet llogaria, lojtari duhet të identifikohet në sistemin Fastpay. Për ta bërë këtë, futni e-mailin dhe fjalëkalimin tuaj në krye të faqes kryesore. Për të siguruar që këto të dhëna nuk do të humbasin, është më mirë t'i shkruani ato në media të jashtme, ose t'i ruani në kujtesën e kompjuterit. Ruajtja e fjalëkalimit direkt në sistemin e kazinosë në internet nuk është zgjidhja më e mirë, sepse në këtë mënyrë lojtari do të zvogëlojë mbrojtjen ndaj mashtruesve të mundshëm.

Nëse fjalëkalimi i Fastpay është humbur ose harruar, duhet të klikoni në "fjalëkalimin e harruar". Pasi të keni plotësuar të dhënat e nevojshme në një formë pop-up, kumari do të jetë në gjendje të futë një fjalëkalim të ri, i cili do të përdoret për autorizim në të ardhmen.

Nëse siguria është një komponent i rëndësishëm për përdoruesin, atëherë ai mund të mundësojë vërtetimin me dy faktorë, duke zvogëluar kështu mundësinë e piraterisë në minimum.

Bonus regjistrimi

Për klientët e Fastpay që kanë rënë dakord të marrin pjesë në programin e bonusit të kompanisë, ofrohet një paketë e mirëseardhjes. Ai përmban sugjerimet e mëposhtme:

 • Bonusi i depozitĂ«s sĂ« parĂ« deri nĂ« 100 EUR (100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT) . Duhet tĂ« fitohet pĂ«rsĂ«ri brenda njĂ« muaji, dhe basti pĂ«rcaktohet nĂ« x50.

 • Bonusi i depozitĂ«s sĂ« dytĂ« deri nĂ« 50 EUR (50 USD, 75 CAD, 75 AUD, 75 NZD, 500 NOK, 225 PLN, 6000 JPY, 800 ZAR, 0.005 BTC, 0.125 ETH, 0.24 BCH, 0.95 LTC, 22,000 DOGE, 58.5 USDT) - 75% e shumĂ«s sĂ« rimbushjes. Kushtet pĂ«r pagimin e fondeve janĂ« identike me ato tĂ« treguara mĂ« sipĂ«r.

 • 100 rrotullime falas qĂ« i dĂ«rgohen lojtarit brenda pesĂ« ditĂ«ve pas rimbushjes sĂ« llogarisĂ« sĂ« parĂ« (20 copĂ« nĂ« ditĂ«).

Refuzimi i një programi besnikërie nuk do të jetë ideja më e mirë për një kumarxhi. Mbi të gjitha, duke rrotulluar rrotullën për para shtesë, lojtari bën një fitim pa rrezikuar bankën kryesore.