FastPay

Без бонуси за депозити во онлајн казино FastPay

Програмата за лојалност на онлајн казино игра важна улога во изборот на оптимална платформа за коцкари. Во исто време, не секој корисник е подготвен да депонира средства на сметка за да добива промотивни понуди, претпочитајќи без бонуси за депозити. Fastpay нема полноправна програма за добредојде од ваква природа, но во исто време нејзините клиенти добиваат можност редовно да ги вртат макарите без ризик. Играчот треба да разбере дека понудите за бесплатни вртења ќе му пристигнат само ако тој редовно извршува разни операции на сметката. Ако главната цел на регистрација на официјалната веб-страница на Fastpay е да добиете бонус без депозит, тогаш има минимум смисла во ова.

FastPay

Како да пристапите до бонуси без депозити

Алгоритмот на дејствија за активирање на бонусот без депозит Fastpay ги содржи следниве дејства:

 1. Одете на официјалната веб-страница на онлајн казиното. Користете огледало ако е потребно.

 2. Изберете го делот за регистрација во горниот десен агол.

 3. Во pop-up форма, штиклирајте го полето резервирано за согласност за учество во програмата за лојалност.

 4. Завршете ја постапката.

Во иднина, клиентот на компанијата редовно ќе добива понуди за бонус. Износот на бесплатни вртења или средства од бонус е директно поврзан со нивото на коцкар во ВИП програмата на онлајн казино. Колку е повисоко, толку попрофитабилни понуди ќе бидат примени.

Ако корисникот не е задоволен од програмата за лојалност на компанијата и тој ќе ја одбие, тогаш оваа операција се изведува преку лична сметка. Статусот на членство може да се смени во секое време.

Без депозит бесплатни врти секоја сабота

Најпопуларната понуда на Fastpay без депозити се бесплатните вртења достапни за активните играчи во сабота. Бројот на бесплатни вртења зависи од нивото на одреден корисник. За првото ниво, тие се целосно отсутни. Ако зборуваме за останатите, играчите добиваат:

 • Ниво 2 - 15 бесплатни вртења (максималното ограничување на добивките е поставено на 50 EUR, 50 USD, 75 CAD, 75 AUD, 75 NZD, 500 NOK, 225 PLN, 6000 JPY, 800 ZAR, 0,005 BTC, 0,125 ETH, 0,24 BCH, 0,95 LTC, 22,000 DOGE, 58,5 USDT. Облог за обложување - x50).

 • Ниво 3 - 25 бесплатни вртења (50 EUR, 50 USD, 75 CAD, 75 AUD, 75 NZD, 500 NOK, 225 PLN, 6000 JPY, 800 ZAR, 0,005 BTC, 0,125 ETH, 0,24 BCH, 0,95 LTC, 22,000 DOGE, 58,5 USDT .x45).

 • Ниво 4 - 35 бесплатни вртења (75 EUR, 75 USD, 112,5 CAD, 112,5 AUD, 112,5 NZD, 750 NOK, 338 PLN, 9000 JPY, 1200 ZAR, 0,0075 BTC, 0,1875 ETH, 0,36 BCH, 1,425 LTC, 32,925 DOGE, 87 USDT .x40).

 • Ниво 5 - 45 бесплатни вртења (75 EUR, 75 USD, 112,5 CAD, 112,5 AUD, 112,5 NZD, 750 NOK, 338 PLN, 9000 JPY, 1200 ZAR, 0,0075 BTC, 0,1875 ETH, 0,36 BCH, 1,425 LTC, 32,925 DOGE, 87 USDT .x35).

 • Ниво 6 - 55 бесплатни вртења (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x30).

 • Ниво 7 - 75 бесплатни вртења (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x25).

 • Ниво 8 - 100 бесплатни вртења (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x20).

 • Ниво 9 - 150 бесплатни вртења (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x20).

 • Ниво 10 - 500 бесплатни вртења (150 EUR, 150 USD, 225 CAD, 225 AUD, 225 NZD, 1500 NOK, 675 PLN, 18,000 JPY, 2400 ZAR, 0,015 BTC, 0,375 ETH, 0,72 BCH, 2,85 LTC, 66,000 DOGE, 175,5 USDT. X10).

Покрај тоа, бесплатните вртења на Fastpay можат да ги добиваат само оние играчи кои, во рок од шест дена, направиле облози во износ од 100 УСД, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 БТК, 0,25 ЕТХ, 0,5 БЦХ, 1,9 ЛТЦ, 44 000 ДОGE, 117 УСД. Може да користите бесплатни вртења до крајот на следниот циклус на оваа промоција (седум дена).

Роденден без бонус

Казино FastPay

Корисниците на онлајн казино можат да сметаат на понудата за брз роденден на Fastpay. Сепак, за да биде достапен овој бонус, играчот мора да собере број на поени што одговараат на неговото ниво во една календарска година. Ако активноста во наведениот период беше минимална, тогаш не треба да сметате на добивање бесплатни вртења.

Корисниците на прво ниво немаат пристап до оваа промоција. Од второто до седмото „ниво“ добиваат одредена количина на бесплатни вртења (од 20 до 300).

Најстабилните играчи со ниво од 8 до 10 добиваат средства на дополнителна сметка.

Облогата за обложување на бонусот за роденден за сите нивоа е идентична и еднаква на x10.

Месечен поврат на средства без облог

Корисниците на ниво 9 и 10 можат да очекуваат поврат на средства на секои 30 дена. Износот на вратените средства се пресметува според износот на нето загубата на автоматите. Парите се испраќаат до коцкарот на првиот ден од одреден месец.

Посебна карактеристика на бонусот е тоа што играчот не треба дополнително да го обложува денот за да добие пристап до нивното повлекување од сметката на Fastpay. Тоа е, облогот е поставен - x0. Корисниците кои имаат позитивно салдо за одреден период не можат да сметаат на поврат на пари.

Како да се исклучите од бонус без депозит

Корисник на онлајн казино може да се отпише од програмата за лојалност на компанијата во секое време. За да го направите ова, тој треба да оди на неговата лична сметка и да го отштиклира соодветното поле. За повторно поврзување, мора да го инсталирате повторно.

Зошто играчот може да биде исклучен од програмата за лојалност

Во секое онлајн казино има категорија играчи кои создаваат сметка исклучиво заради бонус понуди. Доколку вработените во компанијата се сомневаат на корисник за измама, тие можат да испратат барање за верификација. Ако, во случај на проверка, се докаже мулти-сметководство (создавање на неколку сметки), тогаш таквиот коцкар е лишен од можноста да добива бонуси. Со висок степен на веројатност, неговата сметка ќе биде блокирана без право на враќање.