FastPay

Pa shpërblime depozite në kazinotë online FastPay

Programi i besnikërisë së kazinosë në internet luan një rol të rëndësishëm në zgjedhjen e platformës optimale për kumarxhinjtë. Në të njëjtën kohë, jo çdo përdorues është i gatshëm të depozitojë fonde në një llogari për të marrë oferta promocionale, duke mos preferuar bonuse depozite. Fastpay nuk ka një program të plotë mirëseardhje të kësaj natyre, por në të njëjtën kohë klientët e tij kanë mundësinë të rrotullojnë rregullisht rrotullat pa rrezik. Lojtari duhet të kuptojë që ofertat për rrotullime falas do t'i vijnë vetëm nëse kryen rregullisht operacione të ndryshme në llogari. Nëse qëllimi kryesor i regjistrimit në faqen zyrtare të internetit Fastpay është që të merrni një bonus pa depozitë, atëherë ka një kuptim minimal në këtë.

FastPay

Si të hyni në bonuse pa depozitë

Algoritmi i veprimeve për aktivizimin e bonusit pa depozitë Fastpay përmban veprimet e mëposhtme:

 1. Shkoni në faqen zyrtare të kazinosë në internet. Përdorni një pasqyrë nëse është e nevojshme.

 2. Zgjidhni seksionin e regjistrimit në këndin e sipërm të djathtë.

 3. Në formën pop-up, shënoni kutinë që është rezervuar për pëlqim për të marrë pjesë në programin e besnikërisë.

 4. Përfundoni procedurën.

Në të ardhmen, klienti i kompanisë do të marrë rregullisht oferta bonusi. Shuma e rrotullimeve falas ose fondeve të bonusit lidhet drejtpërdrejt me nivelin e lojtarit në programin VIP të kazinosë në internet. Sa më i lartë të jetë, ofertat më fitimprurëse do të merren.

Nëse përdoruesi nuk është i kënaqur me programin e besnikërisë së kompanisë dhe ai do ta refuzojë atë, atëherë ky operacion kryhet përmes llogarisë personale. Statusi i anëtarësimit mund të ndryshohet në çdo kohë.

Asnjë rrotullim pa depozitë çdo të Shtunë

Oferta më e njohur Fastpay pa depozitë është rrotullimet falas në dispozicion të lojtarëve aktivë të Shtunave. Numri i rrotullimeve falas varet nga niveli i një përdoruesi të veçantë. Për nivelin e parë, ata mungojnë fare. Nëse flasim për pjesën tjetër, lojtarët marrin:

 • Niveli 2 - 15 rrotullime falas (kufiri maksimal i fitimeve pĂ«rcaktohet 50 EUR, 50 USD, 75 CAD, 75 AUD, 75 NZD, 500 NOK, 225 PLN, 6000 JPY, 800 ZAR, 0.005 BTC, 0.125 ETH, 0.24 BCH, 0,95 LTC, 22,000 DOGE, 58,5 USDT. Bast pĂ«r bast - bateri - x50).

 • Niveli 3 - 25 rrotullime falas (50 EUR, 50 USD, 75 CAD, 75 AUD, 75 NZD, 500 NOK, 225 PLN, 6000 JPY, 800 ZAR, 0.005 BTC, 0.125 ETH, 0.24 BCH, 0.95 LTC, 22,000 DOGE, 58.5 USDT .x45).

 • Niveli 4 - 35 rrotullime falas (75 EUR, 75 USD, 112.5 CAD, 112.5 AUD, 112.5 NZD, 750 NOK, 338 PLN, 9000 JPY, 1200 ZAR, 0.0075 BTC, 0.1875 ETH, 0.36 BCH, 1.425 LTC, 32.925 DOGE, 87 USDT .x40).

 • Niveli 5 - 45 rrotullime falas (75 EUR, 75 USD, 112.5 CAD, 112.5 AUD, 112.5 NZD, 750 NOK, 338 PLN, 9000 JPY, 1200 ZAR, 0.0075 BTC, 0.1875 ETH, 0.36 BCH, 1.425 LTC, 32.925 DOGE, 87 USDT .x35).

 • Niveli 6 - 55 rrotullime falas (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x30).

 • Niveli 7 - 75 rrotullime falas (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x25).

 • Niveli 8 - 100 rrotullime falas (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x20).

 • Niveli 9 - 150 rrotullime falas (100 EUR, 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT .x20).

 • Niveli 10 - 500 rrotullime falas (150 EUR, 150 USD, 225 CAD, 225 AUD, 225 NZD, 1500 NOK, 675 PLN, 18,000 JPY, 2400 ZAR, 0,015 BTC, 0,375 ETH, 0,72 BCH, 2,85 LTC, 66,000 DOGE, 175,5 USDT. X10).

Përveç kësaj, rrotullimet falas Fastpay mund të merren vetëm nga ata lojtarë që, brenda gjashtë ditësh, kanë bërë bast në shumën prej 100 USD, 150 CAD, 150 AUD, 150 NZD, 1000 NOK, 450 PLN, 12,000 JPY, 1600 ZAR, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE, 117 USDT. Mund të përdorni rrotullime falas deri në fund të ciklit tjetër të këtij promovimi (për shtatë ditë).

Bonus Pa Depozitë për Ditëlindje

Kazino FastPay

Përdoruesit e kazinove në internet mund të mbështeten në ofertën e ditëlindjes pa depozitë të Fastpay. Sidoqoftë, në mënyrë që ky bonus të jetë i disponueshëm, lojtari duhet të mbledhë numrin e pikëve që korrespondojnë me nivelin e tij në një vit kalendarik. Nëse aktiviteti gjatë periudhës së specifikuar ishte minimal, atëherë nuk duhet të llogaritni marrjen e rrotullimeve falas.

Përdoruesit e nivelit të parë nuk kanë qasje në këtë promovim. Nga "niveli" i dytë në të shtatë ata marrin një sasi të caktuar të rrotullimeve falas (nga 20 në 300).

Lojtarët më të qëndrueshëm me një nivel nga 8 në 10 marrin fonde në një llogari shtesë.

Bast për bastëzimin e bonusit të ditëlindjes për të gjitha nivelet është identik dhe i barabartë me x10.

Kthim mujor pa bast

Përdoruesit e nivelit 9 dhe 10 mund të presin kthimin e parave në para çdo 30 ditë. Shuma e fondeve të kthyera llogaritet sipas shumës së humbjes neto në makinat e fatit. Paratë i dërgohen kumarit në ditën e parë të një muaji të caktuar.

Një karakteristikë e veçantë e bonusit është se lojtari nuk ka nevojë të bëjë bast shtesë ditën në mënyrë që të fitojë qasje në tërheqjen e tij nga llogaria Fastpay. Kjo është, bast është vendosur - x0. Përdoruesit që kanë një bilanc pozitiv për një periudhë të caktuar nuk mund të llogarisin në kthimin e parave.

Si të zgjedhni një bonus pa depozitë

Një përdorues i kazinosë në internet mund të çabonohet nga programi i besnikërisë së kompanisë në çdo kohë. Për ta bërë këtë, ai duhet të shkojë në llogarinë e tij personale dhe të zgjidhë fushën përkatëse. Për ta rilidhur, duhet ta instaloni përsëri.

Pse një lojtar mund të përjashtohet nga programi i besnikërisë

Në çdo kazino në internet ka një kategori lojtarësh që krijojnë një llogari vetëm për hir të ofertave të bonusit. Nëse punonjësit e ndërmarrjes dyshojnë për një përdorues të mashtrimit, ata mund të dërgojnë një kërkesë për verifikim. Nëse, në rast të një kontrolli, provohet shumë-llogaritja (krijimi i disa llogarive), atëherë një lojtar i tillë është i privuar nga mundësia për të marrë bonuse. Me një shkallë të lartë të probabilitetit, llogaria e tij do të bllokohet pa të drejtën e rivendosjes.